Nieuws

Inschrijving 16e Van Mossel OPC KaaienLoop gestart

Traditiegetrouw wordt op de zaterdag voor Moederdag de Van Mossel OPC KaaienLoop gelopen in het centrum van Oosterhout. Dit jaar valt hij op zaterdag 12 mei 2018. Ook deze editie kan er weer in meerdere categorieën worden gelopen. Naast het jeugdprogramma met 4 afstanden, zijn er voor de volwassenen de gebruikelijke 5 en 10 KM wedstrijden. De inschrijvingen zijn vanaf vandaag weer mogelijk via inschrijven.nl en kaaienloop.nl.

Jeugd

Voor de jeugd is er gelegenheid om deel te nemen aan diverse afstanden op basis van leeftijdsindeling. Zo is er deze editie wederom een bambinoloop over 550 meter, vorig jaar was het een groot succes en ook dit jaar staat hij op het programma. Verder bestaat het jeugdprogramma uit de 1 km voor verschillende leeftijdscategorieën en een run over 1 Kaaise Mijl.

VB-Loop

Het middagprogramma wordt afgesloten met de VB-loop. Vorig jaar geïntroduceerd en meteen een groot succes. Alle VB-atleten en G-atleten worden van harte uitgenodigd om deel te nemen aan hun eigen race.

Bekende parcours

De loop gaat ’s avonds over het inmiddels bekende gecertificeerde parcours van 2,5 km door het centrum van Oosterhout en door het Stadspark. Deze ronde dient twee of vier keer afgelegd te worden om respectievelijk 5 km of 10 km te volbrengen. De 5 KM start om 18:15 uur, de 10 kilometer om 19:00 uur.

NIEUW: 10 Engelse Mijl

Het programma van de KaaienLoop blijft vernieuwend. Voor de echte doorzetters is er nu de mogelijkheid om 10 Engelse mijl te lopen in 3 starts. Je schrijft je 1 keer in en neemt deel aan 3 afzonderlijke onderdelen, de Kaaise Mijl + de 5 km + de 10 km. Diegene met de beste totaal tijd mag zich de eerste winnaar van dit nieuwe onderdeel noemen.

Bedrijvenloop

Sinds enkele jaren weer definitief terug op de agenda is de bedrijvenloop. De bedrijvenloop is al jaren bij veel loopwedstrijden het evenement bij uitstek om bewegen en gezondheid binnen een bedrijf te stimuleren. Tegelijkertijd is het een kans om te netwerken met andere bedrijven. Maar vooral het ‘teamgevoel’ en het gezamenlijk streven naar een prestatie met een collega, zakenrelatie of baas maakt de bedrijvenloop bij de deelnemers geliefd. Train samen en stimuleer elkaar om die felbegeerde eindstreep te halen. Na afloop is er natuurlijk een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje en worden de ervaringen over de geleverde prestaties uitgewisseld.

Groeiend loopevenement

Ook zal het in 2018 weer spannend worden of we wederom een record aantal deelnemers mogen gaan noteren. Waar veel wedstrijden te kampen hebben met een teruglopend aantal deelnemers is het mooi om te zien dat de Van Mossel OPC KaaienLoop kan blijven rekenen op toenemende populariteit onder de lopers van West Brabant en daarbuiten.

 

Terug

De 21e KaaienLoop is over:

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Van Mossel Opel.

Schrijf je direct in via onderstaande QR Code

QR code inschrijven 2023

Nieuwsbrief

Sponsors