Nieuws

Van Mossel OPC KaaienLoop voor vier goede doelen

Ook dit jaar levert iedere deelnemer weer een bijdrage aan het goede doel. Dit jaar staat er niet 1 doel centraal maar bieden we deelnemers de keuzemogelijkheid om te bepalen voor welk goede doel ze lopen. Bekijk de mogelijkheden en vul bij je inschrijving in welk goede doel jij wil ondersteunen.

Goed doel 1

Het TICOhuis

Het TICOhuis (Thuis In Centrum Oosterhout) is een woonvoorziening aan de Mathildastraat in het centrum van Oosterhout voor jong volwassenen met een verstandelijke beperking. Een thuis waar ze onbezorgd en in goede harmonie met elkaar kunnen samenleven.

Lees meer op de website van Het TICOhuis.

Goed doel 2

Roparunteam ‘t Halve Zolenlijntje

Roparunteam ‘t Halve Zolenlijntje doet dit jaar voor de twaalfde keer op rij mee aan de Roparun. ‘t Halve Zolenlijntje heeft al vele jaren een hechte band met de KaaienLoop. De connectie ligt voor de hand. Door middel van sport je inzetten voor het goede doel kenmerkt beide stichtingen. Meer informatie over dit
energieke team kunt u vinden op www.facebook.com/halvezolenlijntje

Goed doel 3

Inloophuis Poppy’s

Inloophuis Poppy’s biedt een ontmoetingsplek en organiseert activiteiten voor wie geraakt is door kanker. Je vindt ons inloophuis op Mathildastraat 31 in Oosterhout. Daar is iedereen uit de Amerstreek en omstreken die direct of indirect geraakt is door kanker welkom. Onze gastvrouwen en gastheren bieden een luisterend oor in een veilige, gastvrije en huiselijke omgeving. Bij Poppy’s kun je ook even níet bezig zijn met ziek zijn. Bijvoorbeeld door deel te nemen aan een sportieve of creatieve activiteit. Ook zijn er regelmatig lezingen.

Lees meer op de website van Poppy’s.

Goed doel 4

EHBO Vereniging Oosterhout

Sedert 1950 vormen wij een bekende verschijning binnen de Oosterhoutse gemeenschap Ons doel is de kennis van Eerste Hulpverlening aan zo veel mogelijk mensen over te brengen. Onze gediplomeerde en ervaren leden verlenen vaak assistentie bij diverse manifestaties. Zo ondersteunen wij de KaaienLoop al jarenlang. Daarbij beschikken we over een groot aantal goed onderhouden, moderne hulpmiddelen. En, we zijn een gezellige vereniging die midden in de samenleving staat.

Lees meer op de website van EHBO Vereniging Oosterhout

Terug

De 21e KaaienLoop is over:

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Van Mossel Opel.

Schrijf je direct in via onderstaande QR Code

QR code inschrijven 2023

Nieuwsbrief

Sponsors