Nieuws

Steun de KaaienLoop met de Clubkas Campagne!

Rabobank Amerstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Amerstreek stelt € 75.000,- beschikbaar! Ook Stichting de KaaienLoop doet mee aan de Rabobank Club kas Campagne!

Stemmen
Van 4 t/m 16 april 2018 mogen leden van Rabobank Amerstreek vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 75.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij Stichting KaaienLoop ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep
Het is voor Stichting KaaienLoop belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de organisatie van de KaaienLoop. En er zo voor zorgen dat er meer geld gaat naar de goede doelen die wij ondersteunen.Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan Stichting de KaaienLoop tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Amerstreek. Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/amerstreek.

Bedankt voor jouw steun!

Terug

De 21e KaaienLoop is over:

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Van Mossel Opel.

Schrijf je direct in via onderstaande QR Code

QR code inschrijven 2023

Nieuwsbrief

Sponsors