Nieuws

Zegt het voort, zegt het voort

Misschien heb je de poster al zien hangen of heb je de folder al in je handen gehad. Dankzij Esther Ketelaars zijn wij al jaren verzekerd van een schitterende folder en poster, welke wij ieder jaar weer met veel plezier verspreiden. Ook nu zijn wij weer bij menig loopevenement in de regio aanwezig om onze fantastische loop te promoten en sporters te motiveren om op 12 mei 2018 bij ons in Oosterhout op de Heuvel aan de start te staan.

In de folder tref je alle informatie over de Van Mossel OPC KaaienLoop. Bijvoorbeeld waar je je kunt omkleden, of voor welke goede doelen we dit jaar lopen. Wat de aanvangstijden zijn, wat de 10 Engelse Mijl is en nog veel meer. Ook zul je op menige locatie de poster gaan aantreffen. Dus zowel op papier, online en schermen bij de MacDonalds aan de Beneluxweg en Weststad zul je de Van Mossel OPC KaaienLoop tegenkomen

Dus zeg later niet dat je niet op de hoogte was. Succes met de voorbereiding.

Terug

De 21e KaaienLoop is over:

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Van Mossel Opel.

Nieuwsbrief

Sponsors