Nieuws

Nationale topper aan de start van de Van Mossel OPC KaaienLoop

Op 12 mei aanstaande wordt voor de 16e keer de Van Mossel OPC KaaienLoop gelopen. Dit jaar wordt een serieuze aanval gedaan op het parcoursrecord bij de vrouwen 5 KM. Dit staat sinds 2009 op naam van Saskia van Vugt met 17:22. Dit jaar zal Jip Vastenburg deelnemen en zij mikt op een tijd van 16 minuten! Een tijd waar slechts enkele van de allersnelste mannen zich aan kunnen meten. Het kan dus een mooi duel worden om de eindoverwinning. In 2014 was Jip Nederlands kampioen op de 5000 meter, maar ook op de 10 KM en de halve marathon. Het jaar daarvoor was ze Europees kampioen op de 5 KM bij de junioren. Ze loopt mee als voorbereiding op de 10 KM wedstrijd de week erna in Engeland. Haar grote doel is uiteindelijk de marathon op de olympische spelen van 2020. Het programma van de Kaaienloop vangt aan om 16:30, de 5 KM start om 18:15. Wil je Jip aan komen moedigen, kom op tijd want voor je het weet is ze al weer binnen.

Terug

De 21e KaaienLoop is over:

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Van Mossel Opel.

Schrijf je direct in via onderstaande QR Code

QR code inschrijven 2023

Nieuwsbrief

Sponsors