Nieuws

KaaienLoop kiest wederom vier goede doelen

Ook dit jaar levert iedere deelnemer weer een bijdrage aan het goede doel. De komende editie bieden we deelnemers wederom de keuzemogelijkheid om te bepalen voor welk goede doel ze lopen. Bekijk de mogelijkheden en vul bij je inschrijving in welk goede doel jij wil ondersteunen.

Goed doel 1

Roparunteam ‘t Halve Zolenlijntje

Roparunteam ‘t Halve Zolenlijntje doet dit jaar voor de dertiende keer op rij mee aan de Roparun. ‘t Halve Zolenlijntje heeft al vele jaren een hechte band met de KaaienLoop. De connectie ligt voor de hand. Door middel van sport je inzetten voor het goede doel kenmerkt beide stichtingen. Meer informatie over dit energieke team kunt u vinden op www.facebook.com/halvezolenlijntje

Goed doel 2

Inloophuis Poppy’s

Kanker kan je leven totaal op z’n kop zetten. Als je zelf de diagnose krijgt. Of iemand die je lief is.Poppy’s biedt een ontmoetingsplek voor wie geraakt is door kanker. Ze zijn er voor de gehele Amerstreek. De gastvrouwen/-heren van Poppy’s bieden een luisterend oor in een ongedwongen, huiselijke omgeving. Je bent van harte welkom voor allerlei activiteiten, informatie of gewoon even koffie drinken.

Inloophuis Poppy’s stelt zich graag verder voor op de website.

Goed doel 3

Waterscouting Het Zuiderkruis

Een belangrijk onderdeel van de identiteit van Waterscouting Het Zuiderkruis is een representatief, herkenbaar, 100 jaar oud, varend scoutingschip, genaamd Rola. Het Zuiderkruis wilt zich als vereniging graag in blijven zetten, echter is het schip hoognodig aan renovatie toe. Het schip is de uitvalsbasis vanwaar alle groepsactiviteiten worden georganiseerd en uitgevoerd, zonder renovatie kunnen niet alle activiteiten meer worden uitgevoerd.

Lees meer op de website van Het Zuiderkruis.

Goed doel 4

EHBO Vereniging Oosterhout

Sedert 1950 vormt de EHBO Vereniging Oosterhout een bekende verschijning binnen de Oosterhoutse gemeenschap. Hun doel is de kennis van Eerste Hulpverlening aan zo veel mogelijk mensen over te brengen. De gediplomeerde en ervaren leden verlenen vaak assistentie bij diverse manifestaties. Zo ondersteunen ze al jarenlang de KaaienLoop. Daarbij beschikken ze over een groot aantal goed onderhouden, moderne hulpmiddelen. En, het is een gezellige vereniging die midden in de samenleving staat.

Lees meer op de website van EHBO Vereniging Oosterhout

Terug

De 21e KaaienLoop is over:

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Van Mossel Opel.

Schrijf je direct in via onderstaande QR Code

QR code inschrijven 2023

Nieuwsbrief

Sponsors