Nieuws

Start met hardlopen en doe mee aan de Van Mossel OPC KaaienLoop

Het nieuwe jaar goed beginnen? Start dan met hardlopen! Woensdag 23 januari 2019 start er bij ATV Scorpio een nieuwe opstapgroep. Na een trainingsperiode van 4 maanden ben je in staat om 5 km achtereen te hardlopen zonder enige sportervaring. Het enige wat je nodig hebt is een beetje doorzettingsvermogen. De cursus, die 15 weken duurt en 30 trainingen omvat, is op woensdagavond (19:30-21:00) én zaterdagochtend (09:00-10:30), dus 2x per week en is voor iedereen met een goede gezondheid vol te houden. Het uiteindelijke doel is de 5 km prestatieloop tijdens de Van Mossel OPC KaaienLoop op zaterdag 11 mei 2019 in het centrum van Oosterhout.

Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Frank Peek via e-mail: frankpeek@planet.nl of ga naar website van ATV Scorpio www.atvscorpio.nl/trainingen/opstapgroep

Terug

De 21e KaaienLoop is over:

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Van Mossel Opel.

Schrijf je direct in via onderstaande QR Code

QR code inschrijven 2023

Nieuwsbrief

Sponsors