Nieuws

Bedrijven en scholieren lopen warm voor de KaaienLoop

Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar op de dag voor Moederdag de Van Mossel OPC KaaienLoop gehouden. Dit jaar voor de 17e keer georganiseerd op 11 mei. Naast de individuele loopafstanden zijn er ook weer 2 onderdelen waar gestreden wordt in teamverband.

De bedrijvenloop is niet alleen een uitstekende manier om een bedrijf te presenteren maar ook goede gelegenheid voor een teambuilding. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 lopers en men kan kiezen voor de 5 of de 10 km. Zo is er voor ieder niveau wel een mogelijkheid om deel te nemen aan dit evenement. De collega’s kunnen samen trainen ter voorbereiding en tijdens de wedstrijd het bedrijf op zijn sportiefst vertegenwoordigen. Net als ieder jaar zijn er ook bedrijven die meerdere teams inschrijven voor de verschillende afstanden en/of categorieën. Zo kunnen ze op meerdere fronten mee doen of juist onderling de strijd aan gaan. Naast de wedstrijd krijgen de bedrijvenloop deelnemers een gezellig samenzijn met een hapje en drankje na afloop en natuurlijk een teamfoto om de dag nooit meer te vergeten. Kijk voor details en aanmeldingen op kaaienloop.nl.

De laatste tijd komt steeds vaker in het nieuws dat bewegen goed is voor de kinderen op school. De KaaienLoop speelt hier al jaren op in met een apart programma voor de jeugd. Voor de scholen is er ook een aparte competitie bij de jeugdloop. De school die verhoudingsgewijs de meeste deelnemers inschrijft mag zich een jaar lang de sportiefste school van Oosterhout noemen en krijgt een speciale wisselbeker. Binnenkort worden de folders en posters ook verspreid op de scholen. Daarnaast is er ook een trainingsprogramma opgesteld door sjorssportief met als doel de Van Mossel OPC KaaienLoop.

Mocht je nu ook enthousiast worden van dit mooie evenement maar net niet in de gelegenheid zijn deel te nemen, kun je ook vrijwilliger worden. Om de dag in goede banen te leiden hebben we vele vrijwilligers nodig op de dag zelf. De activiteiten variëren van het opbouwen van het parcours tot het aanreiken van drinken aan de deelnemers. Neem via website contact op om te kijken hoe jij de KaaienLoop mee kunt helpen.

bedrijventeam Robbe

foto:studio VSF

Terug

De 21e KaaienLoop is over:

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Van Mossel Opel.

Schrijf je direct in via onderstaande QR Code

QR code inschrijven 2023

Nieuwsbrief

Sponsors