Nieuws

Welke school wint op 11 mei de wisselbeker bij de Van Mossel OPC KaaienLoop?

Op 11 mei gaat de 17e Van Mossel OPC KaaienLoop van start in het centrum en stadspark van Oosterhout. Voorafgaand aan het hoofdprogramma van de 5 en de 10 km is het de beurt aan de jeugd om hun prestatie aan het publiek te tonen. De jongsten van 4 t/m 7 jaar lopen 550 meter, de kinderen van 8 t/m 11 jaar lopen een ronde van 1 km en de jeugd van 12 t/m 17 jaar loopt de ‘Kaaise Mijl’ (± 1,5 km). De jeugdlopen worden gelopen op een apart uitgezet parcours door het stadspark. Ook in 2019 kunnen de Oosterhoutse scholen weer gaan strijden om fraaie wisselbekers. Vergeet dus niet om je school te vermelden bij inschrijving en wie weet komt je school dan op het podium en mogen jullie een wisselbeker meenemen.

Terug

De 21e KaaienLoop is over:

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Van Mossel Opel.

Schrijf je direct in via onderstaande QR Code

QR code inschrijven 2023

Nieuwsbrief

Sponsors