Nieuws

Wie winnen dit jaar de auto’s bij de KaaienLoop

Drive & Dine

Op zaterdag 11 mei start de 17e editie van de Van Mossel OPC KaaienLoop. Veel lopers gaan voor de gezelligheid of de prestatie en proberen zo snel mogelijk de finish te halen. Daarbij steunt iedereen ook de goede doelen. Dit jaar zijn er echter ook weer mooie prijzen te winnen. De hoofdsponsor stelt weer 2 keer de inmiddels bekende drive & dine beschikbaar. Een auto en diner bon voor de snelste man en vrouw op de 10 EM. Wie dus het snelst de Kaaise Mijl, 5 KM en 10 KM aflegt wint de auto. Zij kunnen voor een weekend een auto bij Van Mossel OPC uit Oosterhout uitkiezen! Ze kunnen dan heerlijk cruisen met een cabrio of er op uit met een volgeladen stationwagen. Daarbij krijgen ze ook een diner bon om ergens lekker wat te eten. Op de foto Marianne Bom die de eerste 10 EM bij de dames heeft gewonnen. Afgelopen jaar heeft ze veel vooruitgang geboekt en meerdere keren haar persoonlijke record verbroken. Op 11 mei zal ze haar titel weer komen verdedigen en behoort daarmee weer tot de favorieten op dit onderdeel.

Marianne Bom won vorig jaar de eerste 10 EM bij de dames.

Gecertificeerd parcours

De loop zelf gaat over het bekende gecertificeerde parcours van 2,5 km door het centrum van Oosterhout en door het Stadspark. Deze ronde dient twee of vier keer afgelegd te worden om de 5 km of 10 km te volbrengen. De 5 kilometer, die opgenomen is in het Regio 13 Global-E wegcircuit, start om 18:15. De start van de 10 kilometer is om 19:00. De jeugd kan zich inschrijven voor verschillende afstanden. Zo is er voor de allerkleinste de bambinoloop over 550 meter, de kinderloop over 1 KM en de Kaaise Mijl voor de jeugd. Dit is tevens de eerste afstand voor de deelnemers aan de 10 EM. Meer informatie over dit circuit en overige onderdelen is te vinden op de website van de kaaienloop.

Bedrijvenloop

De strijd tussen de verschillende bedrijven zal ook dit jaar weer op het scherpst van snede worden gestreden. Diverse bedrijven hebben zich al ingeschreven en doen mee op de 5 en/of de 10 KM. Natuurlijk draait het hierbij ook om de collegialiteit en het samen neerzetten van een sportieve prestatie. Naderhand is er onder het genot van een hapje en een drankje de mogelijkheid nog eens na te praten of nieuwe contacten op de te doen. Nog niet ingeschreven, kijk dan snel op de site hoe ook jullie bedrijf zich van de sportiefste kant kan laten zien.

Terug

De 21e KaaienLoop is over:

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Van Mossel Opel.

Nieuwsbrief

Sponsors