Nieuws

Start to Run voor de KaaienLoop

Op woensdag 22 januari 2020 start er bij ATV Scorpio weer een nieuwe opstapgroep!

Staat de Van Mossel OPC KaaienLoop nog altijd op je Bucketlist? ATV Scorpio organiseert 1 maal per jaar een cursus voor mensen die nauwelijks of nog nooit aan hardlopen/sport hebben gedaan. Deze cursus noemt men bij Scorpio “verantwoord hardlopen”, omdat u in een betrekkelijk korte tijd leert om op een verantwoorde manier met uw lichaam om te gaan. Binnen 4 maanden wordt je gestimuleerd om van 12 minuten afwisselend wandelen en hardlopen in de eerste les, het te brengen tot 1 x 30 minuten in de laatste les. De cursus eindigt met de 5KM recreatieloop “De Kaaienloop” op zaterdag 9 mei 2020.

Natuurlijk wordt er niet alleen hardgelopen. Volop aandacht wordt besteed aan warming-up, kracht- en spieroefeningen, loopscholing, kleding en schoeisel.

Voor wie is deze cursus geschikt?

Voor iedereen vanaf 18 jaar met een redelijke gezondheid (overleg vooraf met je huisarts); dik, dun, lang of kort, terugkomend van een blessure, het maakt niets uit. Beschikt u tevens over een dosis gezonde humor en houdt u ervan om met andere lotgenoten de uitdagingen van de gediplomeerde AU-trainers te ondergaan, dan wacht u een leuke tijd bij Scorpio. Uw lichaam en geest varen er wel bij! Er is plaats voor maximaal 40 cursisten, dus wees er snel bij want  Vol = Vol.

De cursus vindt plaats op woensdagavond (van 19:30 – 21:00) en zaterdagochtend (van 09:00 – 10:30). De kosten bedragen € 85.

Tot op heden is het ons steeds gelukt om je, als onderdeel van de cursus, presentaties aan te bieden van een fysiotherapeut en een eigenaar van een hardloopspeciaalzaak. Dit proberen wij dit keer wederom te organiseren.

Voor inschrijven en inlichtingen mail naar Frank Peek via frank.peek@planet.nl Wil je niet zolang wachten of heb je reeds een bepaalde basisconditie zodat je wellicht zonder opstapgroep kunt aanvangen bij ATV Scorpio, neem dan contact op via info@atvscorpio.nl

Download het aanmeldformulier »

Terug

De 21e KaaienLoop is over:

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Van Mossel Opel.

Schrijf je direct in via onderstaande QR Code

QR code inschrijven 2023

Nieuwsbrief

Sponsors