Nieuws

Inschrijving Van Mossel Opel KaaienLoop gestart

Traditiegetrouw wordt op de zaterdag voor Moederdag de KaaienLoop gelopen in het centrum van Oosterhout. Dit jaar valt hij op zaterdag 9 mei 2020. Voor de 18e wordt weer in meerdere categorieën gelopen. Naast het jeugdprogramma met 3 afstanden, zijn er voor de volwassenen de gebruikelijke 5 en 10 KM. Parallel daaraan gaan de echte volhouders voor hun wedstijd over 10 Engelse Mijl. De inschrijvingen zijn vanaf nu weer mogelijk.

Voor de jeugd is er gelegenheid om deel te nemen aan diverse afstanden op basis van leeftijdsindeling. Zo is er deze editie wederom een bambinoloop over 550 meter, ieder jaar weer een groot succes en ook dit jaar staat hij op het programma. Verder bestaat het jeugdprogramma uit de 1 km en een run over 1 kaaise mijl. De loop gaat ’s avonds over het bekende, gecertificeerde parcours van 2,5 km door het centrum van Oosterhout en het Stadspark. Deze ronde dient twee of vier keer afgelegd te worden om de 5 km of 10 km te volbrengen. De 5 KM start om 18:15, de 10 kilometer om 19:00.

Voor de echte doorzetters is er weer de mogelijkheid om 10 Engelse mijl te lopen in 3 starts. Je schrijft je 1 keer in en neemt deel aan 3 afzonderlijke onderdelen, de kaaise mijl + de 5 km + de 10 km. Diegene met de beste totaal tijd mag zich de winnaar van dit onderdeel noemen.

Ook een vast onderdeel blijft de bedrijvenloop, de mogelijkheid bij uitstek om bewegen en gezondheid binnen een bedrijf te stimuleren. Tegelijkertijd is het een kans om te netwerken met andere bedrijven. Maar vooral het ‘teamgevoel’ en het gezamenlijk streven naar een prestatie met een collega, zakenrelatie of baas maakt de bedrijvenloop bij de deelnemers geliefd. Train samen en stimuleer elkaar om die felbegeerde eindstreep te halen. Na afloop is er natuurlijk een gezellig samenzijn met een hapje en een drankje en worden de ervaringen over de geleverde prestaties uitgewisseld.

Terug

De 21e KaaienLoop is over:

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Van Mossel Opel.

Nieuwsbrief

Sponsors