Nieuws

Steun de KaaienLoop met Rabo ClubSupport

De Rabobank stelt elk jaar een fors bedrag beschikbaar voor clubs en verenigingen onder de naam Rabo Clubsupport. Leden van de Rabobank kunnen stemmen op hun favoriete club of vereniging. Elke stem telt mee voor een bepaald bedrag. Iedereen die een rekening heeft bij de Rabobank kan ook lid worden van die bank en daarna meedoen met de stemming voor de Rabo ClubSupport.

De Kaaienloop is het jaarlijkse hardloop evenement van Oosterhout en is afhankelijk van sponsoren en dit soort bijdrages. Het stelt ons in staat het verschil te maken voor de goede doelen die wij steunen. Jullie stemmen hebben er in de voorgaande jaren steeds voor gezorgd dat onze stichting altijd een mooi bedrag uit de regio mocht ontvangen. De opbrengst van Rabo Clubsupport komt ook dit jaar weer grotensdeels ten goede aan onze goede doelen. Kijk gerust op onze site voor een verdere toelichting op de doelen die wij steunen.

Alle leden van de Rabobank kunnen vanaf 5 oktober stemmen op hun favoriete organisatie. Wij hopen dat er veel naar de KaaienLoop mogen gaan. Stemmen kan tot en met 25 oktober.

Terug

De 21e KaaienLoop is over:

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Van Mossel Opel.

Nieuwsbrief

Sponsors