Nieuws

Van Mossel Opel KaaienLoop gepland op zaterdag 18 september 2021

Het Corona virus is nog steeds niet onder controle, dit heeft enorme impact op heel de maatschappij. De organisatie van de KaaienLoop blijft de ontwikkelingen op de voet volgen en past haar schema aan aan de hand van de geldende richtlijnen. Voor dit jaar zal dus weer afgeweken moeten worden van het adagium ‘Altijd de dag voor moederdag’.  De verwachting is dat rond de zomer de situatie weer wat onder controle komt en het toe zal laten om een evenement als de Van Mossel Opel KaaienLoop te organiseren. De organisatie heeft daarom, in overleg met de Gemeente Oosterhout en wedstrijdorganisatie Regio 13, besloten de 18e editie in te plannen op zaterdag 18 september 2021. Dit natuurlijk onder het voorbehoud dat het verantwoord is en blijft en in navolging van de dan geldende richtlijnen.

De organisatie roept alle lopers om in de komende tijd vooral te blijven bewegen, hou hierbij wel de actuele richtlijnen aan. Op deze wijze kom je alvast in vorm voor de wedstrijd maar draag je ook bij aan je eigen gezondheid. Zelfs een (korte) wandeling heeft al een positief effect. Daarnaast help je straks met jouw deelname de goede doelen die al jaren worden gesteund middels de opbrengsten van de Van Mossel Opel KaaienLoop. We gaan dus weer voor een sportieve en gezellig dag in het centrum van Oosterhout, alleen dan wat later in het jaar. Stay safe, Run Safe.

Terug

De 21e KaaienLoop is over:

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Van Mossel Opel.

Schrijf je direct in via onderstaande QR Code

QR code inschrijven 2023

Nieuwsbrief

Sponsors