Nieuws

Bijzondere editie op 18 september 2021

Inschrijving Van Mossel Opel KaaienLoop gestart

Na lange tijd van onzekerheid wordt er dan toch weer hardgelopen door het centrum van Oosterhout. Volgens de meest recente verwachtingen worden per 1 september de beperkende maatregelen opgeheven en kunnen evenementen weer doorgang vinden. Nadat de 2020 editie afgelast moest worden en de 2021 editie, op de reguliere dag voor moederdag, ook niet door kon gaan, had de organisatie voorzichtig met potlood de datum van 18 september in de agenda gezet. Met de huidige ontwikkelingen in de vaccinatie en het teruglopen van het aantal besmettingen lijkt dit een perfecte timing.

Op 18 september wordt er dus weer hardgelopen over de door de gemeente gereconstrueerde heuvel. Het programma is voor deze gelegenheid iets aangepast. Voor de jeugd is er gelegenheid om deel te nemen aan diverse afstanden op basis van leeftijdsindeling. De bambinoloop over 550 meter start zoals gebruikelijk het programma.

De jeugd loopt daarna weer de ronde van 1 km door het park. De Kaaise mijl voor de junioren is dit jaar vervallen. Deze lopers kunnen nu inschrijven voor de 2,5 km over het ‘echte’ parcours. In de avond staan de gebruikelijk 5 en 10 km op het programma. Ook een vast onderdeel blijft de bedrijvenloop. Na een periode die gekenmerkt werd door thuiswerken en afstand houden is dit een ideale gelegenheid om samen weer actief bezig te zijn. Naderhand kan er dan gezellig nagepraat worden bij de lokale horeca die ook weer vol open mogen.

De inschrijvingen zijn nu geopend dus iedereen kan zich weer aanmelden voor deze September-editie. Daarmee draag je niet allen bij om na een lange periode van beperkingen weer een mooi evenement te houden in Oosterhout maar ook steun je de goede doelen die aan de Van Mossel Opel Kaaienloop verbonden zijn. Geen hardloper maar wil je toch dit evenement mede mogelijk maken meld je dan aan als vrijwilliger. Zonder de hulp van talloze mensen op deze dag kan een evenement als dit niet gerealiseerd worden.

Terug

De 21e KaaienLoop is over:

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Van Mossel Opel.

Schrijf je direct in via onderstaande QR Code

QR code inschrijven 2023

Nieuwsbrief

Sponsors