Nieuws

Stichting KaaienLoop reikt cheques uit aan goede doelen

Op 18 september werd de 18e editie van de Van Mossel Opel KaaienLoop gehouden. Het was een mooie dag met veel enthousiaste lopers. Doordat het weer ook mee zat was het langs de kant en op de terrasjes ook goed toeven. De Kaaienloop wordt georganiseerd door vrijwilligers en de opbrengsten gaan zoals altijd naar lokale goed doelen. Nadat de balans opgemaakt was zijn de cheques afgelopen vrijdag overhandigd.

KaaienLoop cheques 2021

Roparun team ’t Halve zolenlijntje is al sinds 2007 aanwezig met een team om de dag goed te laten verlopen. De eerste zijn ‘s morgens vroeg al aanwezig bij de opbouw en de laatste vertrekt pas weer als alles is opgeruimd. Voorzitter Gerard ven Eijnatten overhandigde Johan van Mechelen en Piet Willebroodse een cheque van 1.000 euro. Dit komt allemaal ten goede aan hun bijdrage voor de Roparun.

Inloophuis Poppy’s wordt al een paar jaar een warm hart toegedragen door de Kaaienloop. Meerdere vrijwilligers van Poppy’s waren ook aanwezig om de organisatie van de Kaaienloop te ondersteunen. Rene van Ommeren, voorzitter van inloophuis Poppy’s, nam een cheque van 5.750 euro in ontvangst. Hiermee ondersteunen ze mensen die geraakt zijn door kanker op invulling van hun weg naar kwaliteit van leven.  Met dit bedrag wordt het inloophuis waar je samen kunt zijn met mensen die weten wat je doormaakt onderhouden en worden individuele of gezamelijke activiteiten georganiseerd.

Terug

De 21e KaaienLoop is over:

Schrijf je direct in

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Van Mossel Opel.

Nieuwsbrief

Sponsors