Nieuws

Inschrijving 19e Van Mossel Opel KaaienLoop geopend

Op zaterdag 7 mei gaat de 19e editie van de Van Mossel Opel KaaienLoop van start. Vanaf vandaag zijn de inschrijvingen geopend en kan iedereen zich opgeven voor zijn favoriete afstand. Net als vorig jaar is het inschrijven alleen digitaal mogelijk, er zal geen inschrijving ter plaatse mogelijk zijn.

Op het programma staan onderdelen voor alle leeftijden en niveaus van lopen, van de beginnende recreant tot de wedstrijdloper. Om 17.15 starten de allerkleinsten met hun ronde van 550 meter door het park. De ouders mogen de kinderen begeleiden zolang ze de overige lopers niet hinderen in hun sportprestatie. Daarna vertrekken om 17.30 de kinderen voor grote ronde door het park van 1 KM. De jeugd start ook dit jaar starten gelijk met de 5 KM wedstrijd om 18.15. Ze lopen 1 ronde door het centrum van 2,5 KM, de 5 KM legt die ronde 2 keer af. De dag wordt afgesloten om 19.00 met de 10 KM wedstrijd. Alle onderdelen starten op de heuvel en op de Markt is een waterpost ingericht.

Alle lopers steunen met hun deelname het goede doel. Ook dit jaar is het weer inloophuis Poppy’s. Het inloophuis biedt een ontspannen ontmoetingsplaats voor mensen die geraakt zijn door kanker en hun naasten. De KaaienLoop draagt deze organisatie een warm hart toe en stelt hen met een financiële gift in staat meer mensen te bereiken en ondersteunen.

Terug

De 21e KaaienLoop is over:

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Van Mossel Opel.

Schrijf je direct in via onderstaande QR Code

QR code inschrijven 2023

Nieuwsbrief

Sponsors