Nieuws

Van Mossel Opel KaaienLoop biedt vertrouwd programma

Op zaterdag 7 mei wordt de 19e editie van de Van Mossel Opel KaaienLoop gehouden. Na het uitstapje vorig jaar naar september nu weer op de vertrouwde dag voor Moederdag. Nu Nederland steeds meer opengaat en er weer mooie evenementen gehouden mogen worden zijn de voorbereidingen in volle gang. Het beloofd weer een mooie dag te worden in het centrum van Oosterhout.

Op het programma staan weer de vertrouwde onderdelen. De allerkleinsten starten om 17:15 met de 550 meter Bambinoloop door het park. Het startschot voor de Kinderloop over 1 KM wordt gegeven om 17:30. Voor de jeugdloop wordt de aanpassing van vorig jaar nu definitief gemaakt. Zij starten gelijk met de 5 KM wedstrijdloop om 18:15. De jeugd loopt dan 1 ronde door het centrum, de 5 KM wedstrijd loopt er twee. De afsluitende 10 KM start om 19:00 voor 4 ronden door het centrum. Dit jaar zijn er tussen de afstanden 2 demonstratie onderdelen waar frame runners en fietsmaatje zich presenteren.

De inschrijvingen zijn geopend en er hebben al aardig wat lopers zich verzekerd van een startplek. Van vorig jaar is ook overgenomen dat de inschrijvingen alleen online gemaakt kunnen worden. Ook voor de bedrijvenloop zijn de eerste bedrijven al ingeschreven.

Start KaaienLoop

Terug

De 22e KaaienLoop is over:

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Van Mossel Opel.

Nieuwsbrief

Schrijf je direct in

Sponsors