Nieuws

Inschrijvingen Van Mossel Opel KaaienLoop gestart

Ieder jaar op de dag voor Moederdag wordt in het centrum van Oosterhout de Van Mossel Opel Kaaienloop gelopen. Dit jaar wordt het een jubileum editie want het is al voor de 20e keer georganiseerd. Vanaf deze week zijn de inschrijvingen geopend en kan iedereen zich opgeven voor zijn favoriete afstand. Net als vorig jaar is het inschrijven alleen digitaal mogelijk, er zal geen inschrijving ter plaatse mogelijk zijn.

Programma

Op het programma staan onderdelen voor alle leeftijden en niveaus van lopen, van de beginnende recreant tot de wedstrijdloper. Om 17.15 starten de allerkleinsten met hun ronde van 550 meter door het park. De ouders mogen de kinderen begeleiden zolang ze de overige lopers niet hinderen in hun sportprestatie. Vorig jaar waren ze nog een demonstratieonderdeel maar dit jaar hebben de framerunners hun eigen onderdeel.
Ook de VB lopers zijn weer terug op het programma. Samen starten ze om 17.30 voor 1 of 2 ronden door het park.
Daarna vertrekken om 17.30 de kinderen voor grote ronde door het park van 1 KM.
In het avondprogramma start de jeugd om 18.15 gelijk met de 5 KM wedstijd, alleen loopt de jeugd niet twee maar een ronde door het centrum van Oosterhout.
Traditiegetrouw wordt de dag afgesloten om 19.00 met de 10 KM wedstrijd. Deze wedstrijd vormt dit jaar het hoofdonderdeel en maakt onderdeel uit van de Regio13 weg circuit.
Alle onderdelen starten op de heuvel en op de Markt is een waterpost ingericht.

Goede doel

Alle lopers steunen met hun deelname het goede doel. Net als voorgaande jaren is het weer inloophuis Poppy’s. Er is in de afgelopen jaren een goede band ontstaan tussen beide organisatie en ze versterken elkaar in het behalen van hun doelstellingen. Het inloophuis biedt een ontspannen ontmoetingsplaats voor mensen die geraakt zijn door kanker en hun naasten. De KaaienLoop draagt deze organisatie een warm hart toe en stelt hen met een financiële gift in staat meer mensen te bereiken en ondersteunen.

poppys logo

Inschrijven

Schrijf je direct in voor deze editie via dit inschrijfformulier.

Meer informatie over de wedstrijd staat op de wedstrijd pagina.

Terug

De 21e KaaienLoop is over:

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Van Mossel Opel.

Schrijf je direct in via onderstaande QR Code

QR code inschrijven 2023

Nieuwsbrief

Sponsors