Nieuws

Jubileumshirt voor deelnemers 20e editie

Alle deelnemers die de 5 en 10 km lopen tijdens de 20e editie Van Mossel Opel KaaienLoop ontvangen een uniek jubileumshirt als blijvende herinnering.

Jubileumshirt KaaienLoop

Op 13 mei is de 20e editie van de Van Mossel Opel Kaaienloop, een jubileum editie!
Traditiegetrouw wordt ter ere daarvan ook een shirt gedrukt. Dit shirt krijgen alle deelnemers aan de 5 en 10 KM gratis na afloop van hun wedstrijd. Op deze manier krijgen de deelnemers niet alleen een mooie wedstrijd maar ook een blijvende herinnering aan dit evenement. Dat de shirts een succes zijn blijkt wel uit het feit dat je nog steeds mensen ziet hardlopen in het jubileum shirt van de 15e editie. Voor de kinderen en jeugd wordt er geen shirt beschikbaar gesteld, zij krijgen allemaal een medaille als herinnering.

Schrijf je in om dit shirt te ontvangen: www.kaaienloop.nl/inschrijven-kaaienloop

Terug

De 21e KaaienLoop is over:

Schrijf je direct in

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Van Mossel Opel.

Nieuwsbrief

Sponsors