Nieuws

Inschrijvingen Van Mossel Opel KaaienLoop gestart

Ieder jaar op de dag voor Moederdag wordt in het centrum van Oosterhout de Van Mossel Opel Kaaienloop gelopen, dit jaar valt hij op 11 mei. Dit jaar al weer voor de 21e keer georganiseerd. Vanaf deze week zijn de inschrijvingen geopend en kan iedereen zich opgeven voor zijn favoriete afstand. Net als vorig jaar is het inschrijven alleen digitaal mogelijk, er zal geen inschrijving ter plaatse mogelijk zijn. Het programma is vertrouwd maar toch anders. In de komende weken zullen we afstanden nader toelichten.

Alle lopers steunen met hun deelname het goede doel. Net als voorgaande jaren is het weer inloophuis Poppy’s. Er is in de afgelopen jaren een goede band ontstaan tussen beide organisatie en ze versterken elkaar in het behalen van hun doelstellingen. Het inloophuis biedt een ontspannen ontmoetingsplaats voor mensen die geraakt zijn door kanker en hun naasten. De KaaienLoop draagt deze organisatie een warm hart toe en stelt hen met een financiële gift in staat meer mensen te bereiken en ondersteunen.

Het is nog fris buiten maar je kunt dus al inschrijven en beginnen met trainen. We zien je graag aan de start verschijnen op 11 mei.

Terug

De 22e KaaienLoop is over:

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Van Mossel Opel.

Nieuwsbrief

Schrijf je direct in

Sponsors