Nieuws

Start to run richting van Mossel KaaienLoop 2024 met Scorpio

Zoals ieder jaar start ATV Scorpio ook 2024 weer met een nieuwe opstapgroep met als einddoel de Easyflex 5KM tijdens de Oosterhoutse van Mossel Kaaienloop op 11 mei 2024.

ATV Scorpio organiseert 1 maal per jaar een cursus voor mensen die nauwelijks of nog nooit aan hardlopen/sport hebben gedaan. Deze cursus noemen we bij Scorpio “verantwoord hardlopen”, omdat je in een betrekkelijk korte tijd leert om op een verantwoorde manier met je lichaam om te gaan. Binnen 4 maanden gaan wij je stimuleren om van 12 minuten afwisselend wandelen en hardlopen in de eerste les, te brengen tot 1 x 30 minuten in de laatste les, zodat je zonder problemen de Easyflex 5KM kunt uitlopen en als je hardlopen net zo leuk gaat vinden als ons, zonder problemen verder kan in de “Doorstroomgroep” (vervolg op de eerste cursus).

Natuurlijk wordt er niet alleen hardgelopen. Volop aandacht wordt besteed aan warming-up, kracht- en spieroefeningen, loopscholing, kleding en schoeisel.

Voor inschrijven en inlichtingen mail naar Frank Peek via frank.peek@planet.nl Wil je niet zolang wachten of heb je reeds een bepaalde basisconditie zodat je wellicht zonder opstapgroep kunt aanvangen bij ATV Scorpio, neem dan contact op via info@atvscorpio.nl

Meer informatie op de website van ATV Scorpio

Terug

De 22e KaaienLoop is over:

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Van Mossel Opel.

Nieuwsbrief

Schrijf je direct in

Sponsors